mycotoxines-612566915

Mycotoxines

Bent u op zoek naar een geschikte detectiemethode voor DON, aflatoxine, zearalenone, fumonisine, T-2/HT-2 en ochratoxine? Lees hier verder.

Afhankelijk van de labinfrastructuur kan men verschillende methodes implementeren voor detectie van de 6 grote toxines: DON, aflatoxinen(B1 of totaal), zearalenone, fumonisine, T-2/HT-2 en ochratoxine. Detectie kan met behulp van het stripformaat of de ELISA-methode. Op deze methodes te valideren worden standaardmonsters voor verschillende toxines aangeboden.

Mycotoxines Klein
Mycotoxines Klein

Sneltesten voor mycotoxine testing

De striptests voor mycotoxines zijn eenvoudige en snelle tests op basis van de lateral flow voor het genereren van kwantitatieve resultaten in enkele minuten. 

Beschikbare parameters: DON, Aflatoxine totaal, Aflatoxine B1, Ochratoxine A, Ochratoxine A in koffie, Fumonisine, T-2/HT-2, Zearalenone. 

Agriculture Arable Barley Blur 265216
agriculture-arable-barley-blur-265216

Mycotoxine testing: ELISA

Onze ELISA (Enzyme-Linked-ImmunoSorbent-Assay) kits zijn gebaseerd op een competitieve reactie. Dankzij deze testmethode kunt u eenvoudig testen op de aanwezigheid (en concentratie) van bepaalde toxines in uw grondstoffen. 

Beschikbare parameters: DON, Aflatoxine totaal, Aflatoxine B1, Ochratoxine A, Fumonisine, T-2/HT-2, Zearalenone. 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer info over onze producten.