atp_productieomgeving

Hygiëne Monitoring

Bent u op zoek naar een snel alternatief voor hygiëne-monitoring? ATP detectie is mogelijk met behulp van het AccuPoint Advanced Hygiene Monitoring System.

ATP Hygiëne Monitoring

De nieuwe AccuPoint Advanced Next Generation is een compleet monitoringsysteem bestaande uit een handinstrument, innovatieve samplers en data manager software, ontworpen om uw reinigingsprocessen te verifiëren door adenosine trifosfaat (ATP) te meten.

AccuPoint With Samplers
AccuPoint With Samplers

Het toestel

Het nieuwe AccuPoint Advanced Next Generation-instrument is ergonomisch ontworpen met een nieuwe gebruiksvriendelijke touchscreen-functie die zelfs werkt met handschoenen aan. Bovendien is het instrument uitgerust met rubberen randen voor een sterkere duurzaamheid en het minimaliseren van de kans op slijtage na verloop van tijd. Gegevens worden snel en gemakkelijk opgeladen dankzij de wifi-verbinding.

De samplers

De gepatenteerde sampler met afgeplat uiteinde verzekert maximale opname van ATP. Gezien de reagentia in de tip van de sampler aanwezig zijn, wordt alle ATP direct opgebruikt om de enzymatische reactie te activeren.

Afbeelding1
Bestelref.Omschrijving
9905sAccupoint surface samplers
9906sAccupoint liquid samplers
9907sAccupoint access samplers

Het NSF

Het NSF (National Sanitation Foundation), een overkoepelende organisatie voor hygiëne, heeft een studie uitgevoerd waarbij 5 ATP-systemen grondig vergeleken werden in een dagdagelijkse gebruiksomgeving. AccuPoint® Advanced is hier als beste uitgekomen en werd bestempeld als het meest accurate en duurzame systeem.  Het rapport met de volledige studie kunt u hier inlezen.

Software AccuPoint

De datamanagementsoftware wordt standaard meegeleverd en is een nauwkeurig hulpmiddel om gegevensresultaten in de loop van de tijd bij te houden en te modelleren:

  • Maak meerdere routinematige testplannen
  • Verzamel resultaten voor controledoeleinden
  • Ontvang aanbevelingen op basis van probleemgebieden

AccuClean Advanced: Eiwit testen

De AccuClean Advanced swab detecteert eiwit residue op oppervlakken. Met behulp van een snelle kleurreactie kan nagegaan worden indien er nog eiwit op een oppervlak overgebleven is na een reinigingsprocedure.

Bestelref.Omschrijving
9960AccuClean Advanced Rapid Protein Residue

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer info over onze producten.