Biognost
Waterven 11
B-8501 Heule
DIAGNOSTICS Powerful tools for autoimmunity,
allergy and serology
Automatisatie
     
 
ZOEKEN
GO
ELISA www.biognost.be

AUTOMATISATIE > ELISA >


ELISA

EUROIMMUN Analyzer I-2PDe kleine broer van de EUROIMMUN ANALYZER-I is een 3-microtiterplaat walk-away open ELISA automaat van Euroimmun. Met ingebouwde computer en full-HD scherm voor touch-screen bediening. Compact in omvang en volledig gevalideerd en aangepast voor gebruik van de hoogwaardige Euroimmun ELISAs (autoimmuniteit en infectueuze serologie). Barcode herkening van patienten sera, bi-directioneel koppelbaar, uniek 2D-barcode systeem voor lotspecifieke herkenning van reagentia (standaarden, controles, cut-offs, …), gedetailleerde verwerking en rapportgeneratie, ...

>> Klik hier voor de flyer.


EUROIMMUN EuroAnalyzer IDe EuroANALYZER-I is een 7-microtiterplaat walk-away open ELISA automaat van Euroimmun. Volledig gevalideerd en aangepast voor gebruik van de hoogwaardige Euroimmun ELISAs (autoimmuniteit en infectueuze serologie). Barcode herkening van sera, bi-directioneel koppelbaar, uniek 2D-barcode systeem voor lotspecifieke herkenning van reagentia (standaarden, controles, cut-offs, …)

>> Klik hier voor de flyer.


DSX

Dé oplossing voor de automatisatie van uw ELISA-techniek
=
DSX + Euroimmun kits
De DSX heeft een capaciteit van 4 microtiterplaten en kan tot 20 verschillende parameters combineren per run. De reagentia kunnen rechtstreeks uit de EUROIMMUN-kits op het toestel geplaatst worden. Dit betekent een aanzienlijke tijdswinst alsook een beperking van het risico bij overgieten in andere flesjes.Dankzij het uitgebreide gamma ELISA's van Euroimmun, zowel voor infectieuse serologie als autoimmunitiet kunt u een groot aantal verschillende parameters samenbrengen op één plaat en dus ook in één run al deze bepalingen groeperen.


DS2De DS2, twee-plaat ELISA processor van Dynex voor, is de kleine broer van de gekende DSX vier-plaat processor maar met dezelfde walk-away mogelijkheden en de vernieuwde DS-MatrixTM software. Dit toestel is ideaal voor die klinische laboratoria die een beperkte hoeveelheid ELISA testen te verwerken hebben, maar toch wensen te automatiseren.

>> Klik hier voor de flyer.
< Terug |