AccuPoint With Samplers
AccuPoint With Samplers

AccuPoint Advanced - Next Generetion

Bent u op zoek naar een snel alternatief voor hygiëne-monitoring? ATP detectie is mogelijk met behulp van het AccuPoint Advanced Next Generation Hygiene Monitoring System, het complete pakket voor hygiëne monitoring

ATP Hygiëne Monitoring

De nieuwe AccuPoint Advanced Next Generation is een compleet monitoringsysteem bestaande uit een handinstrument, innovatieve samplers en data manager software, ontworpen om uw reinigingsprocessen te verifiëren door ATP te meten.

AccuPoint With Samplers
AccuPoint With Samplers

Het toestel

Het nieuwe AccuPoint Advanced Next Generation-instrument is ergonomisch ontworpen met een nieuwe gebruiksvriendelijke touchscreen-functie die zelfs werkt met handschoenen aan. Bovendien is het instrument uitgerust met rubberen randen voor een sterkere duurzaamheid en het minimaliseren van de kans op slijtage na verloop van tijd. Gegevens worden snel en gemakkelijk opgeladen dankzij de wifi-verbinding.

De samplers

De gepatenteerde sampler met afgeplat uiteinde verzekert maximale opname van ATP. Gezien de reagentia in de tip van de sampler aanwezig zijn, wordt alle ATP direct opgebruikt om de enzymatische reactie te activeren.

ReferentieOmschrijving
9905sAccupoint surface samplers
9906sAccupoint liquid samplers
9907sAccupoint access samplers

 

De software

De datamanagementsoftware wordt standaard meegeleverd en is een nauwkeurig hulpmiddel om gegevensresultaten in de loop van de tijd bij te houden en te modelleren:

  • Maak meerdere routinematige testplannen
  • Verzamel resultaten voor controledoeleinden
  • Ontvang aanbevelingen op basis van probleemgebieden
Vraag hier meer info