AccuPoint

AccuPoint Advanced

Bent u op zoek naar een snel alternatief voor hygiëne-monitoring? ATP detectie is mogelijk met behulp van het AccuPoint Hygiene Monitoring System.

De nieuwe maatstaf in ATP Hygiëne Monitoring. De AccuPoint Advanced Hygiene Monitor geeft u binnen enkele ogenblikken mee hoe het gesteld is met de hygiene op uw industriële oppervlaktes en in vloeistoffen. In de AccuPoint swabs zit een enzyme die aan de hand van ATP aanwezigheid een detecteerbare kleurreactie geeft.

De AccuPoint® Advanced van Neogen zorgt ervoor dat u snel en accuraat kunt testen in uw productieomgeving. De AccuPoint® Advanced detecteert ATP (adenosinetrifosfaat) zowel op oppervlakken als in spoelwaters.

Study NSF

Het NSF (National Sanitation Foundation), een overkoepelende organisatie voor hygiëne, heeft een studie uitgevoerd waarbij 5 ATP-systemen grondig vergeleken werden in een dagdagelijkse gebruiksomgeving. AccuPoint® Advanced is hier als beste uitgekomen en werd bestempeld als het meest accurate en duurzame systeem. Lees hier het rapport.

Vraag hier meer info